Golfízelítő

Golfízelítő programunk kiváló lehetőséget biztosít céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. A rendezvény során a résztvevők szakképzett oktatóink segítségével ízelítőt kapnak a golf sport alapjairól és szépségéről. Pályabejárás során lehetőség nyílik a golfpálya megtekintésére, akár golfautóval vagy egy kellemes séta keretében, miközben érdekes információkat hallhatnak a pályáról és a klub életéről. Partnereink félnapos vagy akár egész napos programok közül választhatnak.

A hozzánk érkező vendégeket welcome drink-el fogadjuk, majd kezdetét veszi a golfprogram, amely során hosszú ütések és putt gurítások kerülnek elsajátításra okleveles PGA oktatóink segítségével. Az ebéd, - amely a megrendelő elképzeléseinek megfelelően lehet svédasztalos vagy tányérszervizes - létszámtól függően klubházunk teraszán vagy rendezvénysátrunkban kerül szervírozásra. Golfpályánk gyönyörű természeti környezetét pályabejárás keretében tekinthetik meg a látogatók, gyönyörködhetnek a páratlan balatoni panorámában és a pálya változatos kialakításában.

A csoportos golfoktatás, pályatúra, játékos házi bajnokság mellett egyéb szabad- és beltéri csapatépítő programokra is készséggel biztosítunk lehetőséget. Kívánság szerint vidám játékokkal (például vak szlalom), valamint oktatóink trükkös golfbemutatójával gazdagítjuk a programot.
Vak szlalom: a játékosok 2 fős csapatokban versenyeznek. A bekötött szemű sofőr a társa szavaira hivatkozva teszi meg a szlalom pályát.
Kérjen ajánlatot elérhetőségeinken, melyet az Önök igényeihez alakítunk.

Személyre szabott ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!
Információ: info@balatongolf.net  e-mail címen, valamint a +36 87 549 200  v. +36 70 645 05 96 telefonszámokon.